Trdni temelji

Skupina Starcom MediaVest se uvršča med največje agencije za medijske komunikacije na svetu in združuje mrežo visokospecializiranih podjetij za odnose s potrošniki.

S skoraj 6.000 zaposlenimi v 67 državah po svetu zagotavlja skupina Starcom MediaVest vrhunske storitve na področju izgrajevanja blagovnih znamk številnim vodilnim svetovnim podjetjem.

Publicis Groupe je četrta največja komunikacijska skupina na svetu in druga največja skupina za medijsko svetovanje in zakup prostora. Njena dejavnost je razpredena v 104 državah na petih celinah in zaposluje skoraj 40.000 ljudi.

Naše sestrske agencije ponujajo strokovno znanje na področju odnosov z javnostmi, kreativnih storitev, pri organizaciji dogodkov, pospeševanju prodaje, pri nastopu na spletu in v drugih digitalnih medijih.

Smo omreženi, nismo zgolj omrežje. To dosegamo s povezanimi sistemi, strukturiranimi komunikacijami, znanjem in bogatimi izkušnjami.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.