Starcom

Starcom - Slovenija
Ameriška ulica 8
1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 23 43 500
 

Lokacija podjetja

Globalna mreža

Starcom je del globalne mreže Starcom Media Vest Groupe, ki v medijskem svetu zaseda vodilno mesto, šteje 110 agencij in je prisotna v 67 državah sveta.

Starcom Media Vest Groupe ni le mreža, je globalna skupnost, ki je s sodelovanjem ljudi in  s pomočjo visoke tehnologije nenehno povezana. Za potrebe globalnih naročnikov, premišljene in učinkovite medijske načrte, naše ekipe premoščajo jezikovne ovire, časovne pasove in medkulturne razlike. Pri delu uporabljamo številne dobre in edinstvene metode, ki naročnikom z globalnimi strategijami in aktivnostmi pomagajo pospeševati dinamiko  njihovega posla.

Vpetost v svetovni medijski prostor nam omogoča spremljanje trendov in inovativne pristope, našim naročnikom pa zagotavlja učinkovito in celostno storitev tudi na največjih svetovnih trgih.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.