Digitalno

Filozofijo našega dela smo poimenovali »povezave, ki privlačijo« in k temu stremimo z vsako potezo, ki jo naredimo za naše naročnike. S svojstvenim pristopom, globalno povezanostjo in izvirnim talentom se trudimo osrečiti naročnike in očarati potrošnike. To je naš najvišji cilj.

Digitalni svet

Z vse akterje v medijskem prostoru postaja čedalje bolj pomembno ne le, da obvladajo nove medije, ampak tudi, da tudi najdejo digitalna stičišča s potrošniki.

Video na zahtevo, podcasti, virusni video in ostali novi komunikacijski kanali so našim zaposlenim povsem domači, saj so del njihovega zanimanja, raziskovanja in del njihove kulture.

Odlično razumevanje komunikacije in vplivanja na vedenje potrošnikov prek tovrstnih digitalnih kanalov uporabljamo v korist naših naročnikov.
 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.